14 Temmuz 2014 Pazartesi

Fırında kremalı pazı

Pazıyi değerlendirme yöntemlerimden biri. Tadı daha güzel oluyor firinda tabiki kremaninda etkisi.  Umarim sizde beğenirsiniz.


Malzemeler

* 1 bağ pazi
*1 soğan
*yarim paket krema
*5 adet mantar
*1 su bardağına yakın kaşar peyniri
*tuz, karabiber, zeytinyağı

Yapılışı

Pazıyı yıkayın , doğrayın ve tepsinin üzerini kapatin. Üzerine söğüş şeklinde dogradiginiz soğanlari  sonra da mantarları dizin.  Kremayi bir kaba boşaltın içine tuzu , karabiberi, bir kaşık zeytinyağını ilave edip karıştırıp yemeğe üstü kapanacak şekilde dökün

Önceden ısınmıs 160 derecelik firinda 10 dakika pişirin.  Fırından çıkarıp kasar peynirini ilave edin bu sekilde bir 5 dakika daha pişirin.  Sonra afiyetle yeyin :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder